Det slurves med logging av tach-tid i myWebLog.

Jeg minner om at hvis feltene for tach-tid ut og inn vises når man logger (LN-NRF og LN-NRO), så skal disse feltene fylles ut, og de skal fylles ut med de verdiene du selv leser av i flyet. Ikke stol på at forslaget til tach-ut du får fra myWebLog er korrekt, men les det av selv før du starter motoren, og så når du har landet og slått av tenninga.
Korrigering av feillogginger fører til mye ekstraarbeid for andre, og til rot i loggingene, etter som myWebLog viser loggingene i «tachtidrekkefølge». Dessuten blir summeringene feil.
En annen ting i samme slengen: Pass på at du skriver riktig flyplasskode for de plassene som har en slik. Når du registrerer flyplaskoden får du opp navnet på plassen i klartekst. Kommer det ikke opp noe navn er det som regel noe som er feil. Flyplassnavnet vises ikke for touch-and-go, men koden skal likevel brukes. Du foretar ikke t&g på Rygge, men på ENRY, og har du registrert t&g på flere flyplasser skal de skilles med komma, ikke med bindestrek.
For plasser som ikke har ICAO-kode bruker du standardiserte navn, for eksempel MAARUD, ikke MÅRUD. Og ikke så aktuelt på denne tiden av året, men jeg har ikke tall på alle varianter jeg har sett der det skulle stått Vermundsjøen.