Har du glemt medlemskontingenten

Medlemskontingenten for 2023 hadde forfallsdato 31. januar, noen få hadde tidligere forfallsdato, og noen hadde en litt senere forfallsdato, men uansett er det så langt flere enn 40 medlemmer som ikke har betalt forfalt kontingent.
Hvis du er en av disse, og fortsatt ønsker å være medlem hos oss, ber vi om at du betaler så snart som mulig. Du finner fakturaen i minidrett.no hvor du kan betale online, men hvis ikke finner fakturaen eller du ønsker å benytte nettbank når du betaler kan du kontakte meg via epost for å få tilsendt faktura- og betalingsinformasjon.
Hvis du ikke ønsker å fortsette som medlem hos oss ber vi om at du melder deg ut av klubben i stedet for bare å la fakturaen ligge. Eventuell utmelding kan du registrere i minidrett.no, eller du kan sende en epost til meg eller til Luftsportforbundet.
Betalt kontingent et krav for å benytte klubbens fly, både som selvstendig pilot, instruktør og som elev, og derfor sjekker myWebLog om kontingenten er betalt før booking godkjennes. Vær oppmerksom på at det ikke nødvendigvis holder å vente med å betale til like før du skal booke, da det alltid vil gå en tid fra betaling er registrert til myWebLog blir oppdatert: Ved online betaling kan dette tidsrommet være på opptil et par timer, og ved betaling via nettbank en til to virkedager.
Arne Einar Berg