TopGun 2 (Top Gun: Maverick) – premierevisning på Kjeller 26. mai

Som sikkert mange nå vet er det en ivrig gjeng som arrangerer utendørs nattvisning av denne filmen på Kjeller. I tillegg inviterer de til “åpen flyplass” fra kl 15:00 for de som vi ta på fly, få svar på spørsmål osv. Det er et ønske fra arrangørene at NRF tilbyr enkel servering fra kl 15:00 og utover kvelden så lenge det er behov frem til senest kl 22:30.

Enkel servering i denne sammenheng betyr «det vi har» av kaffe, brus, is og eventuelt steke vafler. Dette kan foregå i hangaren (arrangørene foretrekker det) eller fra klubbhytta (kanskje mest realistisk?). Vi har ingen pålitelig prognose på hvor mange som kommer, men det selges inntil 600 billetter til filmvisningen.

Inntekter fra salget tilfaller vår klubb i sin helhet.

Vi trenger noe personer til å ta seg av dette. Det vil naturligvis være litt mer jobb å sette opp noe i hangaren, men mer synlig og potensielt mer salg? All betaling må skje med Vipps til klubbens nummer.

De som kan tenke seg å bidra hele eller deler av kvelden må ta kontakt med meg (915 39 303 / nylundthore@gmail.com) så snart som mulig!