Viktig melding om medlemskontingenten for 2022 og booking av fly

Luftsportforbundet har nå sendt ut alle fakturaer for medlemskontingent for 2022. Litt avhengig av når de ble sendt ut har forfallsdato vært litt forskjellig, men ingen har hatt betalingsfrist senere enn 31. januar. Noen fakturaer som ble sendt ut på høsten i fjor hadde forfall senest 31. desember.
 
Varsel om faktura skal være sendt pr. epost til alle som har registrert en epostadresse i minidrett.no, og der finner du også fakturaen som du kan betale samme sted. Når du har betalt blir NLFs systemer oppdatert med det samme, og normalt vil myWebLog bli oppdatert i løpet av et par timer.
 
Hvis du mener at fakturaen er feil, må du kontakte Medlemsservice hos Norges Luftsportforbund snarest mulig. Hvis du ikke skulle ønske å fortsette som medlem hos oss ber vi om at du melder deg ut av klubben i stedet for bare å la fakturaen ligge. Eventuell utmelding kan du registrere i minidrett.no.
 
Hvis du av en eller annen grunn har problemer med minidrett kan du kontakte meg pr. epost, så kan jeg sende deg de nødvendige fakturadetaljer for at du skal kunne betale via bank eller nettbank. 
 
Som kjent er betalt kontingent et krav for å benytte klubbens fly, både som selvstendig pilot, instruktør og som elev.
myWebLog sjekker om kontingenten er betalt før booking godkjennes, og det betyr at hvis du ønsker å booke fly etter 31. januar er det viktig at kontingenten er betalt før du booker.
 
Vær oppmerksom på at klubbens egenandelsforsikring ikke gjelder hvis kontingenten ikke er betalt, så dette er nok en grunn til å sørge for at alt er i orden før du begir deg opp i lufta.
 
Arne Einar Berg